Tuesday, April 19, 2016

Bokitta Hijab at Zalora

Semua perempuan akan pernah melalui masalah ni - "Eh, aku tak ada tudung la nak pakai.." padahal almari dah nak roboh ngan tudung.

Dengan lambakan tudung-tudung pelbagai jenama, pelbagai harga, pelbagai kualiti, women are left with nothing but to indulge. Ecceh. Hihi.

Antara tudung yang mendapat perhatian ramai adalah Bokitta Hijab. Kenapa Bokitta? Sangat ekspress, tetapi cukup elegant untuk dibawa masuk ke majlis-majlis glamour, tetapi cukup santai untuk dibawa berjogging. Gituhhh.. 

Bokitta hijab direka khusus untuk menepati pelbagai keperluan tatarias wanita. Didatangkan di dalam perlbagai warna, hijabista boleh menggayakan dan menyuaipadan Bokitta hijab dengan pakaian.

Antara warna yang menarik perhatian adalah:-

1. Girly Pink

Warna pink/merah jambu memang sangat sinonim dengan ciri-ciri feminin dan penuh keayuan. Warna pink adalah warna wajib yang perlu ada dalam wardrobe hijabista. Boleh digayakan dengan baju putih, pastel mahupun hitam dengan mengekalkan gaya penampilan yang elegan. Cuba tengok gambar skek..2. Soothing Green
Hijau itu menenangkan. Fikiran serabut boleh tenang melihat hijau. Sila pakai hijau bila masuk meeting supaya chairman tengok you tenang fikiran dan tak marah-marah. Eh! Hihi. Go for colour block ataupun matchkan dengan hitam klasik atau putih untuk tampak sangat menawan gitu.


3. Peaceful Blue
Rasa gelabah nak sit for interview? or Rasa panik sebab nak jumpa bakal mak mertua? Pakai la kaler biru.. kenapa biru? Sebab biru itu buat kita chill. tapi tak terover chill (sebab nak jumpa mak mertua kan.. or bakal boss kan) Bokitta hijab offer you blue in various shades, so pick one that suits yours well. 

So apa lagi readers.. Go get your Bokitta Hijab now! Jangan cakap akak tak payung.


No comments: