Monday, February 20, 2017

35 weeks pregger

This week marks my 35th weeks of pregnancy. It has been the toughest so far, mentally and physically. I guess, age is catching up, and body has actually strained from multiple csect before.

Dr requested me to try to retain the pregnancy up to 38 weeks, before the cake cutting ceremony is done. Hopefully no emergency csect. no bleeding or anything.

It's getting pretty bored staying at home, doing not much. Movement is restricted.. hence online shopping come handy. Lol. 

Doakan semuanya ok utk saya. dan baby. 


Wednesday, February 8, 2017

33 weeks


It has been so long I did'nt update anything in this blog. Not that I've lost my passion, but along the way, I was caught up with too many things. Life has been very hectic, and lots of things has take place.

Now, I have some time, well a lot of time to update blog. :)

Reason being, I'm pregnant, in my third trimester and was ordered for bed rest for one week because of premature contraction. It is not a planned one, :) alhamdulillah Allah blessed me with rezeki anak yang melimpah ruah though I was once suffered from endometriosis stage 4. Syukur!

This pregnancy is very challenging. the morning sickness during the first trimester.. then bila check ngan dr pulak, dr kata uterus lining is super thin (due to multiple c-sect, this is going to be my 4th csect + 1 cystectomy cut before). As early as second trimester, dah mula rasa sakit menyucuk2. masuk thid trimester ni, lagi la mencabar.

Dr kata most prolly, have to operate 4 weeks earlier than EDD. Next week will get my dexa jab (I hate that jab) utk matangkan paru-paru baby. Kena go along this line to save my uterus dari burst, or the op will be very messy,

Doakan perjalanan saya dan anak diselamatkan dan dimudahkan.

And it's going to be another boy in the family! insya Allah

Tuesday, April 19, 2016

Bokitta Hijab at Zalora

Semua perempuan akan pernah melalui masalah ni - "Eh, aku tak ada tudung la nak pakai.." padahal almari dah nak roboh ngan tudung.

Dengan lambakan tudung-tudung pelbagai jenama, pelbagai harga, pelbagai kualiti, women are left with nothing but to indulge. Ecceh. Hihi.

Antara tudung yang mendapat perhatian ramai adalah Bokitta Hijab. Kenapa Bokitta? Sangat ekspress, tetapi cukup elegant untuk dibawa masuk ke majlis-majlis glamour, tetapi cukup santai untuk dibawa berjogging. Gituhhh.. 

Bokitta hijab direka khusus untuk menepati pelbagai keperluan tatarias wanita. Didatangkan di dalam perlbagai warna, hijabista boleh menggayakan dan menyuaipadan Bokitta hijab dengan pakaian.

Antara warna yang menarik perhatian adalah:-

1. Girly Pink

Warna pink/merah jambu memang sangat sinonim dengan ciri-ciri feminin dan penuh keayuan. Warna pink adalah warna wajib yang perlu ada dalam wardrobe hijabista. Boleh digayakan dengan baju putih, pastel mahupun hitam dengan mengekalkan gaya penampilan yang elegan. Cuba tengok gambar skek..



2. Soothing Green
Hijau itu menenangkan. Fikiran serabut boleh tenang melihat hijau. Sila pakai hijau bila masuk meeting supaya chairman tengok you tenang fikiran dan tak marah-marah. Eh! Hihi. Go for colour block ataupun matchkan dengan hitam klasik atau putih untuk tampak sangat menawan gitu.


3. Peaceful Blue
Rasa gelabah nak sit for interview? or Rasa panik sebab nak jumpa bakal mak mertua? Pakai la kaler biru.. kenapa biru? Sebab biru itu buat kita chill. tapi tak terover chill (sebab nak jumpa mak mertua kan.. or bakal boss kan) Bokitta hijab offer you blue in various shades, so pick one that suits yours well. 

So apa lagi readers.. Go get your Bokitta Hijab now! Jangan cakap akak tak payung.


Wednesday, March 16, 2016

Tuan Rumah Kurang Sihat


My health is hay wired, Have been sick on and off since CNY. Nak kata demam kuat tu tak.. demam lite-lite tapi sakit tekak la.. sakit badan la.. macam-macam.

Mungkin kebetulan, bila tengok memory kat FB, aku selalu sakit around this time. Hydrologist kata one year ARI. 

Sekarang ni cuti sekolah. How I wish we can go off somewhere. Unfortunately, I can't due to work commitment. Ku ingat doktor je ada on call, engineer gomen pun samo yoooo!

Kids asked, why mommy - only one day cuti? The guilt, aiyoooo. makan dalam. tapi seriously nak cuti!

I haven't finish updateing the Sydney holiday entry. nak type pun, memori dah ala-ala. RAM kaput gitu.

oleh kerana tuan rumah dah lama tak bagi puisi, kita puisi dulu la satu round..


Andai sepi itu,
Boleh aku garap dengan kata-kata,
Pasti tidak tersisa kalimah pujangga..

Andai sepi itu,
Boleh aku warna,
Pasti warna itu jadi hitam belaka.

haha. ok bye. 

Friday, February 26, 2016

Pandan Cupcake with Gula Melaka Swiss Meringue Buttercream





I have started taking up orders since last month. Alhamdulillah, good response too.

But I am a novice baker, so this is the best (so far) that I can do to decorate my cake. I just hope the baking supply shop will continue to supply the tiny white flowers. haha..

The above is Pandan Cupcakes with Gula Melaka Swiss Meringue Buttercream in teal colour. Supplied that to a steak restaurant.

Selling those gems at RM50 - 16 pieces. One colour per order. Self pick up at Taman Melawati/surrounding vicinity.


Thursday, January 28, 2016

Jardin Petit Gateux Class by Confetti Studio

It is a busy-busy week for me. Busy buat benda yang aku suka. Hehe.

Ahad lepas, for the first time ever in life, I attended course related to baking. Jeng, jeng, jeng..

I memang minat baking. Tapi idok lerr terer amat. Cukup sekadar lepas untuk tekak sendiri dan anak-anak. Tapi tak reti langsung menghias cake. So Ahad lepas, I attended Jardin Petit Gateux Class by Confetti Studio di Ukay Perdana. Class scheduled from 9am to 4pm. The class was conducted by a mother-daughter team (wish this will happen with my own Arfa Marissa). We learned to pipe 4 types of flower - Daisy, Anemone, Cabbage Roses and English Roses. And yes, It took us the whole day!

I almost give up when we started doing the third flower, which is the cabbage roses. Tapi mengenangkan dah bayar, gagahkan diri jugak untuk habiskan. I just feel it is not my day, sebab everything I pipe doesn't look good as those around me. 

It is truly an eye opener. Lepas ni, kalau beli cake, ada munge-munge cantik tu, sila appreciate. Lol! Susahhhhhnya la to get it right! 

Anyway, I finished the course, and I'm very proud of my outcome though it doesn't look as good as others..

First, kita buat dirty coat dulu..

Piping anemone - flower no. 2 that I learned that day

The outcome.. Yang belakang tu cikgu punya piping. Sangat cantik!

This is another snapshot by the t utor. I amek kat instagram:-


I so can't wait to wait for next long weekend to practice to make these at homes. Harap-harap tak hangat2 taik ayam la..

Ngee.