Monday, October 18, 2010

:: it's tomorrow! ::

packing dah almost 95% done. agak mencabar rupanya nak pack for 45 days travel. :)

mind dah ready, soul dah ready. May Allah make this journey of faith a breeze.

sekarang ni dalam proses nak mengemas rumah. nak clearkan fridge, nak transport expressed breast milk (EBM) to rumah mak & MIL's. stock ada dalam 200 oz. most prolly aidin will be on formula at nights, sebab selalunya malam kalau dia terjaga tuh bukannya nak susu sangat pun, lebih pada nak 'manja-manja' dengan mommy.

these few days before push off nih, i spend banyak masa with kids. take them out, lunch here and there. layankan nak tengok toys. hari nih nak bawak pegi main kat kizsport.

food aidin pun dah prepared. buat 6 types, blend and freeze. so tak la susah sangat my mom nanti nak take care of my kids. syukur alhamdulillah, my youngest brother dah balik. ada la uncle yang boleh bawak gi jejalan.

okay la people. i'm not sure whether i akan update tak blog till i come back nanti. please pray for my safety and may husband and i attain haji mabrur.

Labbaykallahummalabaik..

5 comments:

yatie chomeyl said...

semoga mendapat haji yang mabrur....safe journey to both of u

suret said...

selamat jalan...semoga mendapat haji mabrur n selamat segalanya

Hafizah said...

have a safe & beautiful journey....semoga mendapat haji mabrur...take care.

Dan Cinta Terbang Lagi said...

Dear Sha,

I had this tiny tears in my eyes writing this for you.

May Allah SWT bless your soul and your journey.

norhanim said...

hi,

i'm your silent reader..selamat mengerjakan haji. moga dipermudahkan segala urusan...