Thursday, September 13, 2012

Long weekend ahead. Yihaa!

Can't wait for this weekend, sebab cuti super panjang. hahahahaha. Tapi tak nak pegi week satu lagi sebab husband kata maybe out station for a week. Biasalah, bini tengah buyung, mengada lain macam sket.

Program weekend nih bersusun-susun. Hari Sabtu jek, ada 5 open house invitations. Semangat nih nak pegi 5-5. Kalau ada yang nak buat open house pagi pun dialu-alukan, terus settle one-day meal hari tu. :)

Ahad pulak, in laws buat kenduri doa selamat. Insya Allah, adik ipar tuan rumah akan sambung belajaq kat UK. Alhamdulillah, dapat MARA. Sepanjang seminggu dua nih, memang adik ipar asyik dapat ceramah & warning free dari kakak & abang dia la. Nasib badan jadi anak bongsu kan? :)

Sekarang nih, dah mula keja kat tempat baru. Harapnya ok la keja. Dah 4 hari register baru dapat first job sebab boss baru masuk hari nih. First task, hmm boleh tahan. Sekarang, merasalah jadi macam engineer baru. :P Duduk lama satu bahagian, ko rasa ko otai, ha skang, cam budak tadika. tak pe, demi ilmu dan profesion, (ewahhhh!) kita tak leh malu belajar, biarpun dari supporting staff.

Wokeh people, back to work, sebab data yang ditunggu-tunggu dah tiba. Nak kena start buat molek-molek.

Take care, Assalam!!!


3 comments:

ArELeEz said...

happy working, kak..! chaiyok!

Nurul Aini said...

Dah start keje ek? Ingatkan masuk Bahagian baru lepas abis attachment.. good luck ye.. =)

aishah zaharin said...

Areleez : Thanks!

Aini : Thanks! Congrates jugak!