Tuesday, November 27, 2012

MC

semalam MC. demam sikit jek, tapi badan lembik teramat-amat. Mana taknya, as early as 10.00am aku dah masuk toilet, muntah-muntah. memang tak berani nak makan sangat. mana taknya, makan roti sekeping ngan air masak pun keluar balik. alih-alih makan bubur nasi, buah sket ngan air kosong jek. malam teguk milo panas 2 gelas.

pagi tadi rasa macam dah ok. husband dah suruh cuti jek hari ni, rest to recover. tapi keja menimbun kat opis. mmg berhajat nak siapkan keja opis sebelum start cuti panjang. kesian kat member-member nanti kalau kena take over separuh jalan.

tapi baru lunch time, macam dah menunjukkan tanda-tanda nak demam semula nih. badan sejuk2, hidung rasa perit. harapnya, siap la keja aku yang datelinenya diawalkan 3 hari.

rasanya, macam perlu cuti awal untuk preppy bersalin. scheduled EL LSCS -21/12/12. maybe 14/12/12 nak start off to rest.

kay la people. sambung keja balik. da!!

2 comments:

Rosnizawati Zawawi said...

Bertahan sha..tp kalau ko dah tak larat jangan paksa diri. Takut memudaratkan nanti. Anyway..gud luck n selamat bersalin. Semoga semuanya selamat di bawah lindungan Allah

aishah zaharin said...

thanks neeja.