Monday, November 10, 2014

Aidin : Halloween Party at School

The kids didn't know that their grandmom is coming. Memang mulut seal rapi. Tak bgtau langsung. Mak sampai lewat malam, kids dah tido. 

Yang paling seronok si Aidin la. Mana taknya, celik-celik mata jek, tengok wan (nenek) dia ada depan mata. You can virtually see his face is glowing! Happy gila budak tu. Lagi seronok sebab hari tu my mom ikut hantar dia pergi sekolah, I guess something that he's longing for, for so long. 

On Friday morning, Aidin ada Haloween Party at school. Memula husband nak suruh pontengkan saje, tapi bila fikir balik, it is a meaningless celebration, sekadar costume parade and some treats, we let him in. Mujur la aku usahakan jugak carik costume kat Aidin. Kalau tak, dia la yang paling selekeh kat sekolah. Beria betul the parents hiaskan anak-anak untuk that party. Phew.

Korang layan je la gambar ek..

 Aidin and classmates


 He was soooo happy!


 Aidin's class





1 comment:

Najib Ariyan said...

ni Haloween party ada bagi bagi gegula jugak ker?