Tuesday, May 3, 2011

:: blog lip lap lip lap, makin malap ::

makin hari makin malap blog nih. kalau blog nih kedai makan, dah lama kena bungkus sebab memanjang tutup. :P

banyak yang nak dicerita tapi tak tercerita sebab kesempitan masa. busy uolsss! baik kat opis, naik kat umah. syukur after 8 months maidless, i dah ada maid. agak boleh bernafas, at least ada yang membantu sedikit sebanyak dengan house chores. so far so good. harapnya ok la, dan tak menimbulkan problem to family.

aidin has finally berjalan (tho masih jalan jatuh). he'll look so PROUD of himself when he starts walking. bersungguh² dia jalan. haha. kelakar. lagi bersungguh kalau mommy buat sound effect nyanyi² sambil dia berjalan. lagi motivated. :)

afiq and adib pulak dah makin enjoy pegi skolah. selalu pretend jadi teacher kat rumah, amek attendance, where mommy n daddy la jadi mangsa kena angkat tangan and cakap 'present'. not to mention makin cheeky and makin pandai menjawab dengan 1001 reasons. :P

anyway, have anyone heard about satu tempat makan nama 'that little gerai'? i want to give it a shot last sunday, but apparently the food starts after maghrib. ala.. my kids semua stock doze off awal, so cam susah jek, unless we call it a date la, which is almost impossible to pass through the check point of our kids when we're at home. heard the food was superbly good and reasonably priced. sampai ada yang cakap it beats chili's!

cuba uols tgk gambar2 nih yang saya google and ada yang i amek dari fb diorang. mau tak terliur??


big ass burger. beef patty - homemade. kalau tak silap rege dia dalam rm9 with cheese. mana mau dapat??


yang nih dori fish with mustard sauce.

hoihhhhhhhhh. teringin, teringin!!

6 comments:

mama glam said...

Giler menggiorkan!!!!!!!!!!! Oh tidak!!!!!!!!!! k Aishah kijammmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!

p/s: aweng tgh pose ni =(

nur easy said...

wow.. burger tu begitu indah..;)

Ibu Adam said...

kan?? gambar lasagna kat blog aku tu lasagna dia...memang sangat teringin ok. Apa kata kita soh Puan Sal belanja sempena kenaikan tangga gaji? Hahahahha...*tetiba nama sal naik*

openid said...

Burger tu sangat mengiurkan. Besar patty dia, puas hati. :)

aishah zaharin said...

aweng - sharing is caring u know. i don't kejam one. :P

nur easy - tu la. dok imagine jek rasa dia yang juicy².

nard - aku on jek kalau sal belanja. :D harusla amek berkat atas kenaikan tangga gaji.

openid - tu la pasal.

mast@work said...

ya allah,

burger tu.. leleh ayaq liuq cheq..