Sunday, February 19, 2012

hectic week

work has been at its peak. super busy.

ditambah pula dengan masalah sampingan, yang bukan level ala carte, tapi stock buffet. just feel that, it's too much on the plate. so, harus strategize, susun semula, prioritize and take one thing at a time.

alhamdulillah, mind is getting clearer. sangat memohon kepada Allah, agar semua kekusutan ini dapat dilerai dengan baik, dan memberi keputusan yang terbaik buat semua. amin, insya Allah.

tahun ni, cuti yang dicarry forward tak la berapa mewah, walaupun tak tolak masuk gratuiti. so, harus jimat cermat sedikit dalam bercuti, takut-takut ada emergency. (I REALLY NEED A BREAK! AN ISLAND BREAK WOULD BE GREAT! or DOWNUNDER.. :P ngade)

aidin has started uttering words. it has been an issue that concerned me all this while. aidin dah cakap, cumanya, agak lambat sikit dari abang-abang dia. but dr said, at this age, 15-20 understandable words is satisfactory.

okay la people. nak buat kerja rumah sikit.

daa!

3 comments:

semut simplified said...

aishah... aku nye twins dah taknak pampersless :| advice pls..

Jue Fauzi said...

Your entry really describe my situation too right now.What else could we do other than praying to Allah swt to be given means and will to go on.Inshaallah.

aishah zaharin said...

@aju - aku pun tatau camne nak advise sebab dulu aku ada helper yang tolong. sabar aju, ko just imagine the bills reduction lepas tak yah beli pampers untuk 2 org. sure motivated!

@jue - tu la. sabar banyak2222222!