Wednesday, December 2, 2009

:: lamanya tak berblogging ::

it has been a while since i last put up an entry in this blog. apa lagi, blog masak² aku. extremely busy with work life, that i didn't had time to scribble anything here. kerja sampai midnight, adeh. nasib baik la dah settle down sikit and in fact, today keja sangkut atas sebab² teknikal. (fuh, ayat..)

anyway, i had a long weekend. yeay! tak plan pun sebenarnya nak lajakkan cuti sampai monday, tapi due to heavy traffic masa return back from mersing (wedding sedara mara), i decided to call the day off. sungguh tak larat nak bukak mata!

pejam celik, pejam celik, dah sampai ke hujung tahun. kejap jek rasa. and hati tuh mula la rasa sayu. dah nak dekat setahun dah arwah anakanda amin bersemadi. sampai sekarang, masih terasa lagi trauma. harap sangat kali nih, everything will go well and smooth. tambah pulak sejak 3-4 minggu nih asyik mimpi yang menakutkan jek. harapnya bukan petanda sesuatu yang buruk akan berlaku.

weight gain kali nih pun dr kata very satisfying. tak overweight macam selalu. except once, lepas raya i gained 2 kgs. yang lain only a kg more or less a month.

okay la, layan la gambar senyum kambing afiq dan senyum macho adib this time. take care!




3 comments:

smilebank said...

nice blog but it should in english language

Jue Fauzi said...

chumel la the two fellas tu..when is the due date aishah? Hope everything goes well okay.

ijannina said...

lama tak update? take time to relax kay, preggy mummy xley stress2;). take care!