Thursday, September 23, 2010

:: a belated raya wish ::

dengan rasminya ai dah jejak no. 4 atas penimbang.. weeewwooooo!

thanks to NO MAID.

serius mengah!

anyway, masih belum terlambat rasanya untuk wish salam aidilfitri kepada semua readers and maaf zahir batin, andai ada sebarang kekhilafan.

life has been hectic, hence tak sempat nak update blog. i'm very occupied with housework at home that i find office work is nothing! hats off to housewives!!!

afiq and adib dah makin lasak. recently dah move satu stage lagi - conteng dinding.. and to make things more interesting, guna marker pen warna merah, PERMANENT! adoiiiii!

aidin pun dah start weaning, though belum hit 6 months. dah start makan cereal @ 5.5 months. ok kot. sebab dia asyik lapar saje, and bf just seemed can't satisfy him.

the very much awaited day is getting nearer. nanti bila dah confirm baru ai announce kat blog. part of me rasa excited, part of me rasa sedih sebab i have to leave the kids behind for a longggggg period. tapi semua advise, tekadkan saja hati. so sekarang tgh pening memikir how on earth can i make sure aidin punya EBM cukup. maybe nak kena try power pumping yang macam mas cakap dalam blog maybe.

okay la people. take good care. da!

5 comments:

mama glam said...

wah! dah cecah angka 4? kagum! Aweng pun idak sampai gitu! neway, congrates k aishah!

Iryani Noor said...

wiii jeless hokehh... walaupon ada susut sket time bln puasa n dh leh pakai balik jeans lama, still ada spare tyre hear n there.. kene kecutss kn sket je lg nih..
hehe..

sofia pon last week baru start mkn cereal.. sbb tiap kali kitorg mkn, mulut die muncung2 tgk lauk2 yg kitg mkn tu.. hehehe...

ehmm mau pergi menunaikan haji kah??? =p..

marsyakhairunnisa said...

haaha..along,tgl kn aja dgn marsya..haha
time tu PMR dh end..haha
:D

Nua said...

Assalamualaikum Kak Long..Bila berangkat? Kami sekeluarga mendoakan selamat segala-galanya..Sampaikan salam pada Tuan Ahmad Rizal-(lama sudah tak friendly game)..Nikmati saat-saat yang syahdu terutamanya di Axxxxx..Even Heroes Have The Right To Weep..Me & Family, Nl

aishah zaharin said...

aweng - harusss.. tapi tak mo la keping cam dulu.

yani - comelkan mulut diorang. cam mulut burung, nganga² bila suap makan.

marsya - wokeh.. nanti along tinggalkan marsya. tapi kalau bila daddy ngan mommy marsya balik umah, jgn marah aa kalau dinding kena conteng.. kihkih

nua - insya Allah.