Tuesday, September 28, 2010

:: mengarut ::

tetiba rasa cam nak quit job.

tapi tak ready pulak rasa utk tak dapat salary monthly.

pastu, rasa macam masih perlu contribute kepada negara (ecceh!)

erm, tapi kalau ai tetiba berhenti kerja, lepas tuh bukak bisnes jahit menjahit, u all rasa ada tak org nak tempah? (pegang mesin jahit pun 10 tahun sekali.. ehh ke baru sekali seumur hidup, tu pun pasal ada ERT subjek?)

sah aku tengah meraban.

5 comments:

Ilhamny.com said...

abis la bisness linda kalau aishah stat menjait..hehehe

aishah zaharin said...

ahahahahahaha. adeh! mana leh challenge linda. pegang mesin jahit 10 tahun sekali pun susah.

Eija said...

sha..aku pun rasa mcm tuh jgk..tp tak tau nak bt bisnes apa..

tp kalu ko menjahit ok je beb..tp nak dpt mood tuh ssh n bila dah dpt mood ssh nak berenti..hehe

p/s: kalu jd tukang jahit nnt jgn lupa btau nnt aku leh anta dkt ko leh dpt harga kengkwn...hahaha

aishah zaharin said...

tijah,

klu ko tempah kebaya sekali jd bj kurung, jgn marah aa. hahahaha. ko tau la betapa undomestiknya aku kan. skang dah boleh masak pun dah cukup bertuah. ihihihihi

kaklang said...

Kaklang cdgkan buka bisness
bakery.
Masih terasa kesedapan muffin, roti dan trifle yang aishah buat...