Friday, February 11, 2011

:: Aidin : Growing Up ::

weekend datang lagi. mula balik sesi nak pikir apa nak masak, apa kena beli. kan best kalau ada auto organizer. mak malas wehh nak pikir apa nak masak.tapi kena pikir jugak la kan, kalau tak, kebulur la sengsorang kat rumah. hmm.

aidin dah 10 months. dah mula nak bercakap ala 'german'. :P tunjuk lampu, sebut, "phuhh". (siap sembur² air liur, punya bersungguh nak cakap). he got a very good appetite compared to his brothers, alhamdulillah. he's not too picky, cuma kalau kena yang dia tak suka tuh, sorry nak masuk mulut.

sekarang nih, aidin dah mula berjalan² sambil pegang sofa. dah mula lepas² tangan berdiri. sangat suka tengok big lorries. sangat suka nak main apa yang abang dia main. sangat tidak boleh mommy hilang dari mata. mata dah makin sepet. entah gene sapa la kan? :P

both afiq and adib pun ok dengan aidin (except bila aidin dok kacau diorang main). both of them bahasakan diri diorang 'abang'. :) afiq paling suka layan aidin. suka geletek² aidin kasik aidin gelak. syukur alhamdulillah. sangat suka tengok diorang macam tuh.

kay la people. till then. bye.

1 comment:

En Hatta said...

mata tu,ikut mommy dia la..