Sunday, February 27, 2011

:: .. ::

2-3 menjak nih, afiq selalu demam malam. during the day, dia ok, tapi malam masa tgh tido, his temperature can go up to 39++. normally akan subside immediately after kasi pcm. but it didn't happened last 2 nights. kasik pcm + suppository baru turun.

so yesterday morning, we sent him to ER for check up. nak jumpa paedtrician actually, but dr fully book. before pegi hospital, we stopped by dekat levain, a precious gem hidden in jalan delima for a breakfast. boleh tahan sedap. masa sampai tuh, lengang jek, tapi by the time we all balik, penuh gila. food was not bad, and reasonably priced.

hari nih sepatutnya nak pegi pusat sains ngan bff with kids, but since afiq is not in his best condition, i have to pull off. sorry sal! sure best kalau dapat pegi bawak kids for edutainment.

ok la people. see you later!

2 comments:

undomesticwifey said...

Adam pun selalu demam gitu Aishah, tapi selalunya sebab kurang minum air kosong + main panas petang petang.

tapi aku musykil, pusat sainss?? Woh... korang nak bergosip je kan? pusat sains tu alasan je? kannnnn??? KAAANNNNN???

aishah zaharin said...

nyah, mak kena carik valid reason nyahhhhhh! ko kena carik port baik supaya anak² tidak mengganggu konsentrasi mak² bergossip.