Tuesday, March 1, 2011

:: GATAL! ::

kepala hotak ada sedikit jam with some issues, but i don't want to buckle under unnecessary & nonworthy stress. so, hafta start thinking of something fun, i.e. aidin's birthday party, next holiday plan, next next holiday plan and more holiday plan. :P

ngee!

anyway, here goes my dialogue with the kids on our way back to our nest yesterday night.

mommy : sapa nak tido dengan mommy?
afiq : afiq!
adib : adib!

tetiba..

afiq : mommy, kenapa mommy ada satu saje?
OH : Senyum lebar gila

me : (dalam hati) amboi gatal laki aku.

sabar jek ok?


8 comments:

Me said...

salam aisyah..

i was blogwalking and stumbled upon ur blog.. terus terang saya sangat kagum how u manage working, house chores and 2 toddlers and a baby.. please, so share some tips.. i just ade 1 baby yet feels like i cant do anything until she is asleep.. surely i can learn a lot from u..

aishah zaharin said...

hai there-
i'm just a normal mommy, who sometimes yell at the top of her lung & quarrel with OH over small matters when tense takes me over. but take a second at a time and lotsa time management. insya Allah, u'll be ok.

undomesticwifey said...

Awwww...the twins..buat aku senyum pagi pagi.. but it really make sense la kan?

So sebab senyum lebar, OH kena tido luar tak??

Hahaha...tu je aku nak tau..

mast@work said...

miahahahaa.. ewah2 abg amat tu..

aishah zaharin said...

nard - siut betul laki aku, sengih cam gatal tahap tak leh blah.

mast - kan? mau kena sekeh

Asiah Abd Jalil said...

Ala... kalau ada 1+3 mommies pun, diorang akan cari mommy kandung jugak. Hihi...

Iryani Noor said...

aipp afiq... mau sabotage mummy nampak =p...

aishah zaharin said...

asiah - haha. tak tahan tgk OH gelak gatai.

yani - kan???? apa ingat mommy nih boleh tukau2??