Saturday, April 10, 2010

:: dah kasik nama ::

sejak sudah bertambah bilangan anak, masa untuk fesbuking dan blogging pun makin kurang. time baby tido, time tu la nak mengemas, nak main ngan abang2 dia, nak mandi, nak makan, etc. tapi alhamdulillah, this new addition sgt mudah diurus, tak banyak ragam. syukur.

btw, baby no. 4 telah pun dinamakan. baby no. 4 now is Aidin Nasri bin Ahmad Rizal. nama tu kami refer kepada website nih www.muslimbabynames.net.

Aidin = Brilliant, Enlightened, Intelligent, Light of the Moon
Nasri = Winner of Victory after Victory

tengok sket gambar Aidin..


budak kecik ini sangat suka mandi. boleh tido dalam air.

nih adegan 'potong kek' @ hospital



dan ini, adalah gelagat abang-abang ketika melawat mommy di hospital.



:D

feeling so grateful and contented!

5 comments:

norhanim said...

dear aishah,

congratulations on the new arrival..so happy for you.

Jue said...

Aishah,
Saya berkongsi kegembiraan you. Alhamdulillah..after so many ups and downs. Doakan for me pula ye.

En Hatta said...

muka macam relax je ms "potong-potong" tu. mcm blur pun ada jugak :)

aishah zaharin said...

hanim - many thank you

jue - i pray to Allah, may He bestow you with nothing but the best. insya Allah, have faith in Him and your dreams and hopes will come true.

hatta - relax???? blur ye gak kot. rasa perut kena godak macam washing machine adala. :P

aishah zaharin said...

hanim - many thank you

jue - i pray to Allah, may He bestow you with nothing but the best. insya Allah, have faith in Him and your dreams and hopes will come true.

hatta - relax???? blur ye gak kot. rasa perut kena godak macam washing machine adala. :P