Friday, June 25, 2010

:: toy story 3 ::

mahu membawa anak² bujang menonton cerita nih:-



pic from google.

memang kamikaze la aku esok. imagine bawak twin boys, 3 years of age masuk wayang sengsorang? behave la kome.

* crossing my fingers.

5 comments:

hailmi said...

tgk 3d kak..

aishah zaharin said...

mak akak cakap benda yg sama. tapi akak rasa akak tak ready. takut diorang over excited

aishah zaharin said...

mak akak cakap benda yg sama. tapi akak rasa akak tak ready. takut diorang over excited

Dan Cinta Terbang Lagi said...

Gosh dear me, you really make me terkenang Sha.. :)

But anyways, from my own experience - ianya 'possible' but we just have to ketepikan semua rasa malu dan bercakap dengan nada yang sungguh kuat dan tinggi, mengawal dan menjerit memanggil depa...

bottom line - stressful but happy :)

aishah zaharin said...

hehe. tu la kak hani. i guess i just have to bulldoze jek. sampai bila nak memerap jek kat umah. we need some fun too! :D