Monday, April 15, 2013

Hujung Minggu yang Sunyi

Hujung minggu saya yang sunyi. Ecceh. (Kau ingat laki kau sorang jek outstation??)

Jadi, sekadar menghabiskan masa dengan anak-anak saje. Juga keluarga. Mujur jugak adik saya buat birthday party anak buah on saturday. so kinda kill the time. anak-anak pun high on sugar. jumpa mak-mak sedara yang semua memang tak boleh ngam bila bab nak bekerjasama menjaga diet. sorang bawak pavlova.. siap dengan passion fruit sauce. sorang bawak cinnamon rolls, fresh from home oven. I? I bawak perut ngan anak-anak jek sebab air takde. Tell me, cemana nak ilang saki baki kilo nih?????

Sabtu malam ahad tu, aidin masa maghrib lagi dah terbongkang tido.. penangan kepenatan.. TAPI pukul 4 pagi dia ngan marissa dah cerah mata.. ajak borak.. huwaaaa. ngantuk makkkkk!

since husband takde kat rumah nih, memang kami anak beranak lepak umah mak jek la. (I kan penakut nak dok umah sorang-sorang). kang jadi apa-apa susah. so ahad tuh, ajak la mak gi cari kain baju raya. gila advance kan? ye aa.. kang tailor tak nak amek. harus tahun ni excited sket nak pakai baju raya sebab tahun lepas i berbaju maternity dress. :)

apa kain i beli? nanti kita share next entry. kalau rajin. (sebab entry aqiqah, entry legoland, entry harbour park semua tak buat lagi)

okay people. enjoy your day!

1 comment:

Rosnizawati Zawawi said...

mek..cpt buat entry legoland n tips yer..