Monday, January 24, 2011

:: update dari bukit gambang resort city ::

OH ada event @ gambang, makanya, dihangkutlah kami anak beranak semua ke sana. sangat mendamaikan jiwa sebab rasanya hati dan otak mmg perlukan rehat. :)

afiq and adib still kurang self confidence. still takut nak main slide kalau mak pak tak turun sekali. so, mommy and daddy pun sesama jadi cam bebudak turun naik slide. baru jek kulit nak baik dari sunburn, dah tanned balik. :P (macam la putih sangat!)

aidin is very clingy sekarang. sangat tidak boleh mommy out of his sight. and tak boleh lambat makan. akan jadi cranky. alhamdulillah, aidin anak yang sangat senang dijaga. sangat senang makan. not too choosy. syukur.

anyway, gambang nih okayla. boleh tahan. food not too pricey, compared to other theme park. tapi kat sini tak banyak food option outside the theme park. so far i cuma nampak 2 tempat makan. so, membawa anak2 kecik yang tak tahan pedas langsung memang agak mencabar. (tambah plak si afiq and adib nih picky eaters). tapi ticket price boleh tahan merabak poket untuk family yg besar. hotel dia ok. simple and cozy. cuma i agak tak puas hati dengan railing dekat corridor yang pada mata i kurang selamat untuk bebudak kecik. (spacing agak besar) takde idea langsung nak update apa. mind agak malas untuk berfikir secara sistematik.

okay la people. till the fingers meet the keyboard again!


5 comments:

Ilhamny.com said...

mcm tringin gak gi sana..nnti upload gmbr ek..nak tgk bdk2 tiut tu..

aishah zaharin said...

insya Allah. gambar sikit sgt. busy melayan diorang dalam pool

azuradaud said...

wah..bestnyer sebab kamu terlepas mesy.pengurusan ari ni...sapela yg design railing besar2 cam tu..kalo la akak bwk saya..confirm anak2 akak tu selamat bersama saya :p

aishah zaharin said...

zura - hehe. enjoy lerr kamu semua dalam meeting ye

nurhareza said...

wahhh.. mmg ada plan nak ke sana.. kak, upload la gambo kt fb...