Wednesday, August 27, 2008

:: ceritera makan ::

ari nih i nak cerita pasal makan..

last monday, we had an early dinner @ chili's, konon²nya nak makan apa yang terasa teringin nak dimakan before ramadhan begins.. as usual, we had mushroom fajitas, tortidas chips, choc banana smoothie and juice.. itupun tak habis makan.. cepat la kaay, main dish pun share duorang tak abih, siap tapau for tomorrow's lunch..

hari nih pulak ada makan² kat opis.. mak aihh.. makan tak hengat.. from breakfast to lunch, and as a result lambat solat zohor today (kalau ingat² balik, zohor memang selalu lambat.. i have to change this..) we had roti jala and cucur udang for breakfast.. and for lunch, we had nasi beriyani, ayam bakar tikka, dalca sayur, daging beriyani, butter prawn, pecal, fruit tartlets, mee kari, asam laksa and sate.. drooling kan? mana tak pecah perut makan.. :D kalau nak tgk pics, boleh view kat my officemate punya site - farihah's site

apa lagi pasal makan aku nak cerita ek? ha, esok ngan lusa pun ada org nak belanja makan sempena nak sambut ramadhan and kenduri kesyukuran.. nreakfast nasi lemak tangling.. nasib baik tgh pregnant, so i can eat as i like.. hehe.. kalau tak alamatnya, i have to start to track my calories intake to make sure tak exceed needs.. ngehngeh..

okay la all.. blogging off now.. start drooling everyone.. and happy ramadhan!

2 comments:

mast@work said...

wooohooo.. chili's fajitas.. waaaaa... nak sikit... hehehe.. ala, akak makan banyak2 cepat je turun nanti.. mas ni ha.. tercungap2 nak turun.. ni pun ade 9kg lagi sebelum ke berat asal (52) which i believe is impossible.. ngeh ngeh

aishah zaharin said...

tapi second preggy banyak la gain mas.. tatau kenapa..