Sunday, June 26, 2011

:: Day 8 :Barang-barang Dalam Tas Tangan Saya ::


ini la barang-barang yang kebiasaannya ada dalam handbag saya.
1. my handphone
2. my compact make up case
3. sebekas duit syiling - penting ketika ke mall bersama 3 hero yang suka naik ntah apa-apa punya rides. (nih yang buat berat handbag!)
4. kunci kereta (kalau saya drive)
5. wallet comel pemberian adik-adik saya
6. hand sanitizer yang mula menjadi penghuni handbag saya sejak adib kena h1n1.

perghhh. tak penah aku buat tayang apa yang ada dalam handbag pada public!

2 comments:

toshkin said...

uiks aku da lamer gile tak ngupdate ngan mengepochi kat blog orang hihi tetibe tengok blog ko siap ada nombor2 laie.. apakah?? ghupenye ade list 30 days marathon yer.. boleh copycat list? hahaha dasar pemalass

aishah zaharin said...

hehe. tetiba kan aku rajin?