Wednesday, June 1, 2011

:: sweet surprise ::

minda refreshed after a week get away to gold coast, oz.

yep, gold coast lagik. thanks to PIL yang sponsor the trip. alhamdulillah.

anak² enjoy, mak bapak pun pokai enjoy jugak. :) trip macam orang lain yang pergi gold coast jugak. pergi visit seaworld and movieworld. cuma ada addition sikit. (kalau ada time, nanti i story mory in detail sikit la pasal tempat² kitorang pergi in a more proper entry.) pergi carara market and fish traders' market. kata FIL orang terengganu, tak dapat ikang tak dapat jack! jumpa fish traders' yang baru naik dari laut (amek!), siap jual seafood atas bot lagi. pergh sangat layan. (serius aku tak nak buat medical check up dalam masa 2-3 minggu nih). melayan ketam sebesar muka yang agak tembun comel ini. kena pulak combo udang sebesar² penampar tangan aidin. memang best. pastu jumpa pulak kepala ikan salmon besar gabak yang super cheap (read : AUD 3) ~ selamat ditransform jadi gulai dan sup ikan. perghhhhhhh. makan bertambah.

* note - kami tinggal di fully equip apartment. lebih murah kalau travel in big group.

tapi yang saya nak share hari nih sebenarnya bukan cerita trip gold coast.......

tapi cerita sweet yang terjadi masa hari balik KL.

:D (senyum sampai ke telinga)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

thank you to my OH for the sweet public surprise 8th wedding anniversary wish on Air Asia X. you made me feel so special.

and to the steward yang kawtim dengan my OH, thank you too.

ngeeeee! (senyum lagi sampai telinga)

awwww!


7 comments:

nur easy said...

wow.. sweet surprise ;)

Iryani Noor said...

awuhhhh....
so schweet...
happy anniversary k.aishah =p...

Ilhamny.com said...

sweet nyerr..jeles i...:)

mama glam said...

wah! wah!
happy belated anniversary k aishah & abg ahmad!

Marina said...

sgt swweeettt! happy 8th anni sha =)

http://marinaosman.com

nurhareza said...

wahh, lepas ni tak larat la steward2 AirAsia nak melayan special wish dlm plane ek.. hebat la hubby akak.. soooo shhhweeetttt..

aishah zaharin said...

to all - hehe. agak blushing jugak la, sebab parents in law ada. hihi. (i kan pemalu. auw!)