Monday, May 18, 2009

:: i feel great! ::

i feel great. habis pun buat damage analysis since morning. manually, ok?

bukannya takde model yang di setup dalam pc, but the method tak finalize. manyak letih oo. sedar tak sedar dah lunch hour.

hari nih puasa lagi. have plenty more to qadha. kena kuatkan hati n iman. yes, truly, i don't know why it's so hard to ganti puasa. setan manyak sangat kot keliling nih hasut jangan pose.

i was thinking of loading my boys pics here. dah pun diupload dari camera. tinggal few more jek yang tak upload lagi, together with my food pics. tertinggal card reader kat umah. :(

nak share cerita afiq and adib. sekarang manja sangat ngan i. adib kalau time nak tido, kalau dia dok mengamuk, sambil cakap DOR (his way of saying TIDO), he actually requested me to hug him, and let him sleep on my shoulder. afiq on the other hand, will feel jealous, and will also demand some attention. macam smalam, bila adib dah start baring ngan i, afiq tak puas hati, he tido atas i. boleh macam tuh? is that an act of drama king, or just simply an act of quest? hm..

whatever their action is, tu la yang buat hidup kita nih makin berseri kan??

nih la muka budak kecik 2 orang yang selalu buat hati mommy melayang² teringat kat umah..


port lepak favourite afiq and adib dalam our room. kat area tuh la diorang diri sambil mintak 'pst pst' (read : perfume)

sila abaikan closet di belakang..

owh, i miss them so much.. cepat la kul 5..

6 comments:

Dan Cinta Terbang Lagi said...

You remind me so much of myself
with my first born
:)you will be a great mom!!

Kak Hani

aishah zaharin said...

amin. hopefully.

:D

hailmi said...

byk nyer baju..huhuhu

aishah zaharin said...

tengok betul².. tuh baju sapa..

amisah said...

alahai...
comel btol budak kembar itu!

psttt, aweng pun tengah nak qada pose ni... susah btol rasenyer kan? insya Allah, kalau abis ari ni, ada laie 4 hariiiiii! wish me luck kak aishah.. n good luck to you tooooo :D

aishah zaharin said...

dengkinya tinggal lagi 4.. akak lagi 14!! huaaaa!!