Tuesday, November 25, 2008

:: am i nesting? ::

afiq didn't sleep well last night.. guess, terbawak²merajuk dia masa kat umah papa n mama malam smalam.. he finally slept in my arms at half past two, only to find him awake again at 5 in the morning.. pity him.. pagi tadi, nak kasi dia senyap, hangkut satu balang honey star dalam kereta and feed him up on the way to my mom's.. sampai umah my mom, tanak pulak kat maid.. clingy pulak kat daddy dia.. sian afiq.. adib on the other hand, bila dgr afiq nangis, dia pun ikut teriak gak.. adoi, saba jek la..

i'm not sure whether i'm nesting or what, but lately, the urge of getting things in order are blooming.. yesterday night, my hubby and i susun gambar afiq and adib (well, it took me more than a year to do so!) dalam album.. tapi tak siap pun, sbb album dah habih.. kena beli lagik..

then today, the urge of going out and have some fun pun melambung² tinggi.. ada opismate nak gie midvalley cari kasut, tapi i'm not too confident to tag along.. tapi best gak kan kalau dapat gie.. pastuh dok kemas² sket kat opis.. (tak la kemas mana pun.. tapi tpt ku ini memang perlu dikemas, sbb bersepah teramat..) am i nesting or what?

anyway. my cough is getting a tad better.. after all those lemon remedy, buah kundur la.. pisang kaki la.. honey la.. beside bena expectorant tuh.. hopefully, i'll recover cecepat.. malam tadi pun tido pakai kipas saje.. yes, significantly, my cough kurang sket aa malam tadi..

hmm.. it's now 20 past 11.. agak²nya apa menu lunch aku ari nih yek?

2 comments:

mast@work said...

huhuu.. dah dekat dah tuuuu

aishah zaharin said...

tu lerr pasal.. huhu.. hehe.. haha.. breath in.. hrmm..