Wednesday, October 14, 2009

:: sakit datang menziarah ::

rasanya, dah nak dekat seminggu badan tak sihat.

mula² rasa gatal tekak, pastu mcm nak demam. dr kasik aku panadol ngan ubat kumur jek. no antibiotic or whatever. dari aku makan panadol, baik la aku telan honey.. sah² sedap n ada value. alhamdulillah makin ok.

lepas tuh, sakit kepala pula datang melawat. macam migraine. sebab tak boleh tolerate lights. jangan meningitis sudah. alhamdulillah makin ok jugak.

tapi dari kelmarin, pening kepala pulak datang, diselangi dengan rasa mual² cam nak muntah. the last time aku kena macam gini, i ended up muntah² teruk sampai kena warded and was diagnosed with UTI. adoi.. jangan la kena lagi. fenin ooooooo. anak² siap cakap, mommy 'wek wek'. sebab mommy dia dok ter'uwek²' dalam toilet. huhuhuhuhu.

anyway, this afternoon, sakit kepala macamana pun, aku kena pi dentist bawak adib. filling yang kitorang buat ari tuh tercabut. so pity him to eat. sure ngilu kan?? kena pulak gigi yang depan. bersilat la kitorang aku kejap lagi. sure menangis sakan si adib. by the way, dia panggil our dentist, dr belon sebab dr tuh suka bagi dia blowed up gloves for him after the treatment. hehe.

okay la kengkawan. take care. bye.

3 comments:

sheri said...

wow, hectic life. take care sha.. get well soon..

aishah zaharin said...

yup. challenging, but have to pull through.

nurhareza said...

amek cuti je kak.. da nak ujung thn ni.. hi3