Tuesday, March 31, 2009

:: adib says.. "kum." ::

submitted my annual leave form yesterday. will be on leave this thursday nak gi tengok cerita confession of a shopaholic to celebrate TOH's 31st birthday. sapakah yang dicelebrate, aku ke dia? hehe.. tak pe la. dah lama pun tak gi tgk movie. 2 yrs ada kot. eversince i was preggy with the boys!

i have no ideas at all on what to blog today. yeah, life has been a little bit monotonous lately, so nothing much to tell.

on the other hand, nak jugak story mory pasal my twins. normally, i'll greet them with salam when they woke up in the morning. so surprisingly, today, adib pulak yang greet me! yeay! tapi guna version dia la.. "kum." what a happy feeling!

ok la all. kalau ada idea datang, nanti i blog lagi okay. da!


4 comments:

:: kay dora :: said...

rasa sangat happy kalau anak cakap benda baru yg kita tak sangka! kay percaya yang anak2 observe apa yang kita cakap dan apa yg kita buat terhadap dirinya dan juga org lain. bukan setakat observe, tetapi mereka juga akan imitate. tu sebabnya, sejak ada anak ni, kay kawal percakapan dan adab pergaulan, hehehe.. takut dia terdengar dan ikut apa yg kita cakap or buat! harap2 usaha ni consistent :D

aishah zaharin said...

yep. tapi sha kekadang tuh go overboard esp tang marah maid. have to wotk that out..

undomesticwifey said...

hahaha..sekarang nih kalau gaduh/terasa hati/marah/PMS ngan Hubby, iolzss guna SMS je uolzss.. SO Adam tak dengar...hikhikhik

aishah zaharin said...

nard-

kalau maid ko suggest buat camana? hakhak?