Tuesday, March 17, 2009

:: wall paper baru ::

dah boring dengan cat lama kat blog nih. so what do u think? thanx to pn masturrr for the tutorial. u're one typical lecturer. hehe.

lepas nih, mas tolong tepek tutorial camana nak buat script untuk strikethrough pulak yeah? i mmg buta IT. setakat pakai wizard dan seangkat, i terer (nak gak puji).

tima kasih pn masturrr!

9 comments:

mast@work said...

hehe.. tahniah2.. *clap clap clap

untuk strikethrough mudah aje.. mana2 ayat/ perkataan kita nak strike kan, kita bubuh gini

<> dalam kotak tu bubuh s.. tak boleh taip sini dia tak nak accept..
bila nak tutup bahagian strike tu, bubuh tanda / di penghujung perkataan tu dalam kurungan s juga.. maknanya kena ada pembuka dan penutup

aa.. try laa.. make sure ada penutup, kalau idak tak jadi..

MamaRayyan said...

lawanye layout nie..
berkenan la sis..
ceria n feminin..

_mmm_ said...

haha nana baru je kate smlm
"kak aishah ni x nak tukar ke layout die? bapak bosan gile!!!"

hehe..dah tukar pun!

hailmi said...

kak aishah,nice wallpaper

niza said...

emm very nice wallpaper...senang sikit nak baca...sblm ni background putih with tulisan ala2 purple/pink memerlukan pemerhatian mata yg agak jitu utk membacanya...hehe...

ummul aqeem said...

wah.. berseri2 umah baru.. nice..hehe:)

aishah zaharin said...

mast - credits to you for the tutorial. ps - akak dah buat strikethrough tapi muahahaha tak jadik. sungguhla 'celik' scrypt. :P

mama rayyan - terima kasih mama rayyan. :D

nana - owh, kutuk akak yek? dulu tuh ala² ayu punya layout. (sila jangan muntah darah) skang nih kita masuk era cute pulak. :P

emi - terima kasih yeah..

kak za - dulu tuh ala² test mataku yang dah sedia rabun. :P

ummul aqeem - ceria seindah suria.. yang membawa cahaya.. ewah!

FaRiHaH^THaLHa said...

sweets sgt.. senang nak baca.. nnt ajar sy ek... he he he..

aishah zaharin said...

farihah~

pegi kat blog member akak nama dia mastura. tgk kat blog list. dia siap ada step by step tutorial.