Saturday, March 7, 2009

:: bapak dia pulak demam ::

one after another. memlua afiq adib demam panas. they've recovered. skang bapak dia pulak demam. hopefully, i won't get the bugs. since tekak masing² mintak dimanja, so today kena la aku masak 'soft gentle' food. asked my other half, pasta okay ka? he said no. then, tanya, kalau cantonese fried kuey teow? he said yes. so masak kuy teow jek lerr gua ari nih. tapi yang pandainya, semua barang dah siap beli. satu tertinggal. and thatis the kuey teow. terlalu tuakah aku sampai lupa??

dalam demam², still gak kena wat houseworks kan? other half is not around, gie hanto kereta cuci sebab dah terlalu kepam. dulu masa memula beli, kemain semangat amik kaler putih, sbb nampak sporty. hah. padan muka skang. nasib baik la keta yang satu lagik kalaer memang dah sedia kepam - read : sahara brown. so tak pening sgt kalau tak basuh. janji dalam kereta mau clear. :D walaupun aku pada hakikatnya anti kereta kotor.

result spm akan kuar next week. apa kaitan ngan aku? ada kaitan. adik ipar will take his result, so do my dear cuz yang i stay with us masa baby (oooooh, sudah tuakah aku?) hopefully, both of u will pass with flying colours. i know u can!

apa lagi mau cerita? i haven't make a proper entry on my holiday. nanti la bila i dah ada a bit of free time. nak cerita mende² cenggini memerlukan kepala yang lega tahap optimum, baru best memblogging. :D

anyway, the boys dah banyak progress sekarang. sudah pandai cakap sket², and sudah pandai panjat keluar dari play pen dia. ya ampun! lasak sungguh lately!

take care all. have a nice weekend. kepada yang terbang ke kota kinabalu (anda tahu siapa anda) jangan lupa bawakan ole² yang mengerlip² untuk haku. :D

2 comments:

salhana said...

ooops.i skrg kat tgh2 gunung.xleh yg mengerlip huhu

aishah zaharin said...

salhana - ko mmg!