Monday, September 15, 2008

:: happy yet sad.. ::

lambat gila ari nih sampai ofis.. i was so exhausted yesterday night with the constant waking up by afiq and adib.. afiq buat perangai yesterday night, crying for no reason, until last2 i gave up, sampai marah2 afiq (rasa bersalah gila).. he finally slept with my mom.. mom told me that yesterday afiq cried while pointing at my room.. (lagi rasa bersalah) huhu.. sorry sayang.. mommy was so tired, daddy was down with fever, and adib berak2 tgh tido.. huhuhuhuu.. ngantuk!

as a result, lambat gila solat subuh.. kul 6.55 baru nak tersedar.. kelam kabut amik wudhu and solat.. mandi express gila, and pushed off to office.. slept almost all the way long to office.. nasib baik tak kena drive sendiri.. kalau tak alamatnya wa mintak cuti la ari ni..

hubby will be off to russia tonight.. huhu.. sedey! nak kata lama, tak la lama sgt pun sebenarnya, becuase dia penah away from KL for 3 weeks straight.. tapi agaknya because of the destination and tak sure whether bley call ke tak dr sana buat kepala aku rasa manyak pusing.. huhu..

anyway, there was a surprise gift from husband yesterday.. thank you for the brand new fon.. :D and today, aku macam org jakun tak penah tgk fon dok belek2 apa f(x) yang ada kat fon nih.. (for info - i'm a basic fon user - only sms and calls.. call me antique, that's just plain me!)

okay la all.. till then.. bubbye..

6 comments:

mast@work said...

kak aishah, kite nak sambung ide baby name tu..

Aqil Hafiy.. akal yang memuliakan..

Laflybee said...

tak syok kan rasa kalu ter-marah anak sendiri..
rasa kesian..suma ada.. dah la dia tak tau apa-apa.. lps tu tgk pulak muka dia tgh tido..lagi la sedih..
..sabar la shah ya..

halen said...

ermmm.. sabar jer la kan. mostly semua mum kt dunia ni penah marah anak diaorg bla dh tension sgt. termasuk la sy lps tu br nyesal hehehe..

salhana said...

wahh..bau tepon barula..lalalala

sape suh marah afiq!nak kena ni mommy nih..aisy pon sama la..bab kena marah tu mmg isu berbangkit. mmg nasib budak2 kecik mcm tu agaknye hahaha

aishah zaharin said...

mast - thank u!

ana - mmg tak syok marah anak sendiri.. huhu.. nyesal..

halen - i'm not alone kan?

sal - hehe.. surprise besar siut.. best gila.. lalala.. hari nih bau kedai..

amisah said...

cian afiq...
bila penat macam tuh la kan.. sume luar kawalan...
sabar ek.. lepas ni, peluk cium afiq pepuas supaya dia tahu mama dia nyesal marah dier semalam...

patut bau macam hp baru :-)